Новини

Квартири під 3%: детально про програму «єОселя» у Чернівцях розповів кращий забудовник за версією конкурсу «Народний бренд» БК «Родоліт»*

Мати власну нерухомість – означає почувати себе впевнено, “бути на коні”. Навіть, якщо ви мешкаєте у просторій квартирі, але з батьками або вона належить не вам, відчуття опори відсутнє. Тож кожна людина, яка міцно стає на ноги, першим ділом дбає про придбання гніздечка для своєї сім’ї, а якщо воно вже є, то задумується про таку покупку для своїх дітей. Однак, далеко не кожен має змогу внести повну вартість за обрані квадратні метри, що й найчастіше відлякує. Але зараз це й не потрібно. На сучасному ринку нерухомості можна знайти багато вигідних пропозицій, зокрема державну програму “єОселя”. Що це за проєкт, наскільки він ризикований і які ще є варіанти купівлі житла, ми поцікавилися в будівельної компанії “Родоліт”.

ДОВІДКА

“Родоліт” – один із лідерів серед забудовників у Чернівцях. На буковинському ринку вони з’явилися ще в 2002 році, і відтоді її розвиток був стрімким. Нині на рахунку команди “Родоліту” – понад сто реалізованих проєктів, а це 150 тисяч збудованих квадратних метрів житлової і комерційної нерухомості, більше 200 кілометрів простелених доріг і тисячі щасливих мешканців. Зараз у компанії працює найпотужніша група з підключення внутрішніх мереж – опалення, води, каналізації, а також власний відділ архітектури й дизайну. Тож клієнти на виході можуть отримати не порожню коробку зі стін, а помешкання, в яке можна зразу заходити і жити. До того ж темпи будівництва високі, а кожен об’єкт має гарантію.

“єОселя”: нюанси

— Нова програма доступного кредитування житла “єОселя”, яку ініціював Президент України, ще не надто популярна в Чернівцях. Але думаю, незабаром буковинці зрозуміють, що це насправді вигідно, відповідно й заявок буде більше, – розповідають у компанії “Родоліт”. – Окрім нас, у місті цей проєкт підтримала ще одна фірма, інші компанії поки не продають квартири за програмою “єОселя”. Але якщо забудовник міцно стоїть на ногах, має авторитет і впевнений у якості робіт, він легко в такий спосіб може розтерміновувати житло клієнтам під мінімальний відсоток. Усі умови кредитування прописує не ми, а банк, який клієнт обирає в застосунку “Дія”. Співпраця є максимально чесною, а її механізм – простим: забудовник ні в якому разі не може підвищувати пільгову ставку, вона є фіксованою – 3%; максимальний термін кредиту складає 20 років, а мінімальний внесок не може бути нижчим, як 20% від загальної вартості.

Але важливо зазначити, що скористатися програмою можуть лише конкретні категорії – військовослужбовці і їхні родини, медики, освітяни та науковці. Можливо, згодом цей перелік розширять. Зараз 1-2-3-кімнатні квартири від “Родоліту” за проєктом “єОселя” можна обрати на двох завершених об’єктах – у ЖК “Зелені пагорби” та в “Науковому”. До речі, на верхніх поверхах є і дворівневі варіанти з власними терасами. Вартість квадратного метра там стартує від 30 000 гривень. Обидва будинки розташовані в затишних і тихих районах Чернівців, у 10 хвилинах від центру, мають підземні паркінги та комерційну інфраструктуру на першому поверсі.

Якщо клієнтам більше подобаються проєкти цієї будівельної компанії, які ще не здані в експлуатацію, вони можуть скористатися послугою розтермінування чи іпотеки. Усі умови майбутні власники квартир особисто погоджують із менеджерами прожажу. І, до речі, нічим не ризикують, бо “Родоліт” – це той забудовник у місті, який вносить у договір пункт про форс-мажори чи випадки конфлікту інтересів із клієнтом, та без комісії повертає гроші.

Круто, правда? Гадаємо, таки час задуматися про власне просторе житло. Детальніше про умови придбання можна дізнатися за тел.: 099 100 07 70

м.Чернівці, вул.Рівненська 12Б
rodolit-grup.com.ua

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.