Новини

Нардеп із Чернівців, який служить у ЗСУ, закликав владу тилових міст «протверезіти» – відео

Скрин із відео

Нардеп родом із Чернівців Сергій Рудик, який зараз служить у ЗСУ, показав на відео село на Запорізькому напрямку, яке росіяни перетворили на руїни. Військовий закликав переглянути це відео владу тилових міст, у тому числі й Чернівців. І усвідомити, що зараз – не до плитки та скверів.

Про це Сергій Рудик написав на своїй фб-сторінці, передає molbuk.ua

На відео видно, що в селі не вціліла майже жодна будівля. Розвалені школа, сільрада та інші споруди.

“Дуже хочу, щоби це відео уважно передивилися міські голови і депутати із Чернівців, Сміли, Кам’янки і інших міст, де під час війни стелять плитку і будують бульвари та сквери.

Типове село на Запорізькому напрямку. Повний армагедон. Цей жах став можливим у тому числі через нашу безпечність і дурість. Замість розбудови армії і будівництва ліній оборони ми переймалися фасадами, дорогами і красивим непотребом”, – зазначив Сергій Рудик.

Він додав, що ситуація і досі не змінилася кардинально.

“Бачу, що майже за два роки після вторгнення багато хто у владі ще не протверезів, а рейтинги і безумний піар залишаються в пріоритеті. Тому треба передивлятися такі відео і розуміти, що москва залишає за собою лише руїни”, – зауважив військовий.

Раніше військовий із Чернівців Олександр Ставчанський закликав суспільство згуртуватися задля перемоги.

Довідка

Сергій Ярославович Рудик (нар. 11 жовтня 1970, Чернівці) — народний депутат України VIII та IX скликання. Із березня 2022 року — військовослужбовець Збройних сил України, підполковник. Кандидат історичних наук.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.