Новини

Як пом’якшити похмілля: складено список з чотирьох помічників

Як би не було весело під час хмільної вечірки, на наступний ранок зазвичай настає розплата: похмілля може вибити з колії на цілий день, і то і на два. Причому з віком його тяжкість може підвищуватися, тому що переносимість алкоголю організмом падає.

Як зазначає The Express з посиланням на дані Національної служби охорони Здоров’я Великобританії, твердження про можливість легкого лікування від похмілля – лише міф, від цього стану не позбутися разом. Але є кілька методів знизити негативний вплив спиртного на організм.

Солодке

Така їжа допоможе позбутися від тремору рук. Можна, наприклад, розчинити пару ложок цукру у воді і випити. Ще один варіант-розчинити шість ложок цукру і половину ложки солі в літрі води. Такий напій допоможе відновити сили, нормалізувати обмін речовин, заповнити нестачу вологи в організмі.

Бульйон
У нього можна додати картоплю, шпинат, капусту, шматочки м’яса. Якщо приготування такої страви складно уявити під час похмілля, можна просто заварити бульйонний концентрований кубик з магазину.

Знеболююче
Без них нікуди, якщо болить голова, ломить м’язи. Можна обмежитися чимось поширеним на зразок парацетамолу або ібупрофену. Однак застосовувати ліки потрібно строго згідно з інструкцією.

Вода
Алкоголь зневоднює, оскільки цю отруту організму потрібно виводити з сечею. Також втрачаються багато поживних речовин. Під час похмілля потрібно багато пити: заповнювати дефіцит вологи. Підійде як проста вода, так і якийсь улюблений напій, ізотонік.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.