Новини

Терезам – відпочинок, а Рибам варто уникати провокацій: гороскоп на 8 травня для всіх знаків Зодіаку

Можна — і треба! — складати плани на майбутнє, продумувати в них кожен пункт і кожен крок, який дозволить до них наблизитися.

Час також сприятливий для спілкування з родичами — першедусім дітьми і людьми старшого віку, які зараз будуть особливо потребувати любові та уваги.

Овен (21.03 — 20.04)

Необхідно звернути увагу на вживані в їжу продукти — серед них не повинно бути важкого, жирного і м’ясного, також необхідно виключити з раціону картоплю і цитрусові.

Телець (21.04 — 21.05)

Спілкуючись зі старшими родичами, необхідно дати їм зрозуміти, наскільки серйозним авторитетом вони для вас є — дослухайтеся до їхніх порад і дайте зрозуміти, що обов’язково ними скористаєтеся.

Близнята (22.05 — 21.06)

Найважливіше сьогодні — слухати свій внутрішній голос і, що важливо, дослухатися до нього: на відміну від доводів розуму — він направить саме до тих цілей, які зараз важливо поставити перед собою.

Рак (22.06 — 22.07)

Що б там не було необхідно дотримуватися душевної рівноваги, найкращий спосіб зробити це — знаходити позитивне у всьому, з чим ви будете стикатися в цей час — позитивне мислення ще ніхто не скасовував.

Лев (23.07 — 21.08)

Пам’ятайте про те, що сьогодні вихідний, і не думайте про повсякденні — професійні і побутові — дрібниці, присвятіть день приємним для вас занять — наприклад, читанню або перегляду серіалів.

Діва (22.08 — 23.09)

Не варто займатися побутовою рутиною: як відомо, всіх домашніх справ не переробиш, тому сьогодні краще відпочити — наприклад, вирушити на прогулянку в найближчий парк, вибираючи місця, в яких поменше людей.

Терези (24.09 — 23.10)

Відпочинок, якому зірки рекомендують вас присвятити нинішній день, неодмінно повинен бути активним: краще всього — заняття спортом або, хоча б, прогулянки швидким кроком.

Скорпіон (24.10 — 22.11)

Не варто давати волю емоціям, навіть якщо хтось із близьких виведе вас з себе: під впливом сильних почуттів можна наговорити таких грубих і різких слів, які вони згодом навряд чи вам пробачать.

Стрілець (23.11 — 21.12)

Будь-які розважальні заходи — наприклад, відвідування театральної вистави — принесуть масу вражень, тому не варто від них відмовлятися, потрібно тільки дотримуватися протиепідемічних заходів.

Козоріг (22.12 — 20.01)

Спілкуючись з друзями — навіть якщо йдеться про онлайн-режим — принесе приємні емоції тільки в тому разі, якщо в розмові не спливе стара сварка, тому під час неї не варто згадувати про минуле.

Водолій (21.01 — 18.02)

З появою у вашому житті нового знайомого може розв’язатися стара проблема, яка довгий час вам докучала — він із цим завданням впоратися легко і швидко.

Риби (19.02 — 20.03)

Необхідно всіляко уникати людей, які є вашими недоброзичливцями — провокації, які вони можуть влаштувати, не додадуть вам душевного здоров’я.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.