Новини

Мандаринова панакота: рецепт десерту

Це італійський десерт, який ви повинні обов’язково приготувати. Головне мати трохи терпіння та дочекатися повного застигання десерту.

Мандаринова панакота складається з вершків, желатину та цукру з яскраво-солодким желе, яке готується на основі мандаринового соку.

Інгредієнти
вершки 33-35% – 300 мл
молоко – 200 мл
цукор – 2 ст. л.
желатин швидкорозчинний – 10 г
вода – 60 мл
ванільний цукор – 1 ч. л.
мандарини – 4 шт.
желатин швидкорозчинний – 6 г
вода холодна – 1 ст. л.
цукор – 1,5 ст. л.

1. Желатин залийте холодною водою та залиште для набухання на 10 хвилин.
2. У сотейник налийте вершки, молоко. Додайте цукор та ванільний цукор. Поставте на середній вогонь і, періодично помішуючи, доведіть до кипіння, щойно на поверхні почнуть з’являтися бульбашки, зніміть з вогню. У гарячу суміш додайте набряклий желатин. Добре перемішайте до повного розчинення желатину.
3. Отриману суміш розлийте по склянках, залишаючи зверху місце для мандаринового желе. Потім заберіть у холодильник на кілька годин для застигання суміші.

Для мандаринового желе:
З мандарина видавіть сік і процідіть, змішайте з цукром, щоб він розчинився. Желатин залийте водою, перемішайте та розчиніть на водяній бані. Додайте желатин до мандаринового соку і перемішайте. Розлийте поверх вершкового шару в склянки і поставте в холодильник на кілька годин або на ніч, щоб повністю застиг.

Поради:
Мандарини можна замінити на апельсини.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.