Новини

Тепло та без опадів: погода останнього дня у 2023 році потішить буковинців

Фото Юлії Пацаранюк

На Буковині завтра, 31 грудня, – мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний↖️ 5-10м/с. Температура вночі – від 3°морозу до 2°тепла, вдень – 5-10°тепла.

Таку погоду прогнозує Чернівецький обласний центр з гідрометеорології, передає molbuk.ua

У Чернівцях – мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний↖️ 5-10м/с. Температура вночі – від 1°морозу до 1°тепла, вдень 8-10°тепла.

Видимість на автошляхах добра.

За прогнозом Укргідрометцентру, 31 грудня в Україні – хмарно з проясненнями, без опадів. Лише вночі у північно-східній частині – невеликий дощ та мокрий сніг.

Вночі та вранці у південній частині – місцями туман, слабка ожеледь. Вітер західний, південно-західний, 5-10 м/с.

Температура вночі – від 4° тепла до 1° морозу, в Криму 1-6° тепла; вдень 3-8° тепла, у південній частині 7-12°. У Карпатах вночі невеликий мокрий сніг, вдень без опадів; температура вночі та вдень близько 0°.

За прогнозом сайту Sinoptik, увесь наступний тиждень буде з “плюсами” – максимум до +8 градусів. Лише із неділі, 7 січня, засніжить і похолоднішає. А вже із 8 січня – сніг, від -12 до -7 градусів морозу.

Синоптикиня Наталка Діденко розповіла, що 31 грудня та 1 січня будуть в Україні теплими.

“Температура повітря протягом дня становитиме +4+9 градусів. Вночі 31 грудня очікується 0+4 градуси, у новорічну ніч – від 2 морозу до 4 тепла.

Завтра опади істотні малоймовірні, а 1-го січня невеликі дощі пройдуть у західних, північних областях (на Сумщині з мокрим снігом), на Вінниччині, Черкащині, у Кропивницькому з районами. На решті території – без опадів.

У Києві 31-го грудня без опадів. Вночі +2+4 градуси, вдень +4+7 градусів. 1-го січня вночі температура повітря знизиться до нуля, а в перший день Нового року потепліє до +5 градусів. І в другій половині дня першого січня у столиці пройде дощ (карта).
Далі температура повітря коливатиметься, наприклад, 2-3 січня трохи похолоднішає, 4-го потепліє, 5-6 січня знову знизяться градуси, 7-го січня – невелике потепління”, – пише Н. Діденко.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.