Новини

«Аква Плюс» стала беззаперечним лідером у номінації “База відпочинку” в конкурсі “Народний Бренд – 2023″*

Перемога! У цьому році наша улюблена “Аква Плюс” стала беззаперечним лідером у номінації “База відпочинку” в конкурсі “Народний Бренд – 2023” в Чернівцях. Туристичний комплекс “Аква Плюс”, що розташований в с. Кам’яна, за декілька кілометрів від Чернівців, працює ще з 2003-го року. Це неймовірно атмосферне місце можна і варто відвідати в будь-яку пору року – тут на вас чекають якісний різноплановий відпочинок і круте дозвілля на мальовничій природі, які залишать безліч позитивних вражень! Найкраща база відпочинку Чернівецької області, “Аква Плюс”, вражає своїх гостей бездоганністю сервісу.

Чому “Аква Плюс” визнана кращою:

1. Широкий вибір басейнів. Це місце просто створене для того, щоб ви забули про буденні турботи. Тут є 6 басейнів різної глибини (0.6 м, 1 м, 1.4 м), серед яких – дитячі та сімейні, щоб кожен міг знайти відповідний для себе.

2. Зручне розташування. Розташований на березі мальовничого озера. Альтанки та павільйони надають можливість насолоджуватися красою природи, не відмовляючись від комфорту. Наявна розвинена інфраструктура для відпочинку – шезлонги й лежаки, міні-причали для стрибків у воду, зручний вхід/вихід із води. На постійній основі чергують рятувальники.

3. Широкий спектр розваг. Сучасний готель на 30 одно- та двокімнатних номерів класу “стандарт”, “напівлюкс”, “люкс” з усіма зручностями. Конференц-зал на 100 осіб для проведення заходів різного формату, обладнаний звуко- та відеовідтворювальною апаратурою, мультимедійним відеопроектором з проекційним екраном, швидкісним інтернетом. Є можливість замовлення певного меню, фуршетів та кава-брейків, залишити верхній одяг у гардеробі, а авто – на паркінгу. Ресторан з літньою терасою. Бенкетний зал – ідеальне місце для святкувань днів народження, весіль, корпоративів тощо. Грає жива музика. Сауна для відновлення сил та більярд для любителів гри великим м’ячем.

4. Активний відпочинок. “Аква Плюс” – це не тільки зручний шезлонг і коктейль, але й безліч можливостей для активного відпочинку. Гра в футбол і волейбол, водні атракціони, риболовля та можливість приготування шашлику на березі озера зроблять ваш відпочинок неповторним.

5. Два котеджі, де можна зупинитися великою компанією.

Приходьте та відчуйте справжню есенцію розкішного відпочинку у “Аква Плюс”. Це дійсно, одне із найкращих місць якісного відпочинку в Чернівецькій області протягом багатьох років.
Instagram: aqva.plus

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.