Новини

Вкрав гроші прямо з кишені: у Чернівцях правоохоронці затримали кишенькового злодія

У Чернівцях поліцейські оперативно затримали місцевого жителя, який викрав гроші з кишені куртки чернівчанина.

Про це повідомили у відділ комунікації Головного управління Нацполіції у Чернівецькій області.

Співробітники поліції встановили особу зловмисника та наразі вже повідомили затриманому про підозру у таємному викраденні чужого майна. Суд задовільнив клопотання правоохоронців та обрав чоловіку запобіжний захід – тримання під вартою.

16 грудня до поліції звернувся 23-річний житель обласного центру, який повідомив, що невідома особа, перебуваючи в приміщенні місцевої кав’ярні, з кишені куртки дістала гаманець, звідки викрала понад 1500 гривень.

Співробітники Чернівецького районного управління поліції провели оперативно-розшукові заходи та з’ясували прикмети порушника, а невдовзі розшукали його. Ним виявився неодноразово судимий за вчинення майнових злочинів 35-річний місцевий житель.

Правоохоронці затримали зловмисника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За клопотанням правоохоронців суд обрав чернівчанину запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо: відповідно до внесених змін в законодавство, в Україні посилили відповідальність за вчинення крадіжок в умовах воєнного стану. Ці злочини прирівнюються до тяжких незалежно від вартості викраденого.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.