Новини

На Буковині судитимуть чоловіка, що чинив насильство над матір’ю

На Буковині до поліції звернулася 48-річна жінка із заявою про те, що її син систематично вчиняє над нею психологічне насильство. Правоохоронці зібрали достатню кількість доказів скоєння чоловіком протиправних дій і завершили досудове розслідування відносно цього факту.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

У липні цього року жителька села Стара Жадова повідомила, що її 28-річний син, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, поводить себе агресивно, словесно погрожує та ображає її нецензурною лайкою.

Правоохоронці провели з чоловіком профілактичну бесіду про недопущення скоєння випадків насильства, однак порушника це не зупинило і він продовжував вчиняти психологічне насильство стосовно своєї матері.

Поліцейські склали на кривдника протокол за частинами 1 і 2 статті 173-2 (Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Однак кривдника покарання у вигляді штрафів не зупиняли і чоловік продовжував психологічно тиснути на матір. Жінка зверталася із відповідними скаргами до поліції.

Під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури слідчі поліції передали обвинувальний акт стосовно порушника для розгляду до суду. Чоловіку інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 126-1 (Домашнє насильство) Кримінального кодексу України.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.