Новини

Коли ставити ялинку 2024, щоб залучити любов і багатство: 5 вдалих дат

Вже в кінці листопада та на початку грудня починається “новорічний марафон” – українці купують подарунки для близьких, прикрашають будинки і квартири, наряджають святкові дерева. Однак далеко не всі знають, коли можна ставити ялинку, щоб майбутній рік був вдалим.

Коли краще ставити ялинку 2024 – сприятливі дні

Фахівці з езотерики кажуть, що дата установки святкового дерева дуже важлива, позаяк якщо вибрати неправильний день, то і всі наступні 365 будуть дуже важкими. Запишіть собі, коли ставити ялинку вдома, щоб залучити гроші і успіх в особистому житті:

18 (5) грудня – переддень дня Миколи Чудотворця

Якщо ви встановите і нарядите ялинку в цей день за старим або новим стилем, то зможете “притягнути” в своє життя благополуччя і фінансовий зліт. Ідеальний варіант і для дітей, адже разом з подарунками від Миколая вони отримають і додаткову атмосферу свята.

22 грудня – День зимового сонцестояння

Якщо ви не визначилися, якого числа треба ставити ялинку, але втомилися від проблем і життєвих негараздів, нарядіть зелене дерево 22 грудня. Народні прикмети свідчать, що такий підхід забезпечить захист на весь рік. У цю дату ніч найкоротша, а день найдовший, значить, нечиста сила втрачає свою могутність і не зможе вам нашкодити.

24 грудня – переддень Різдва Христового

Ще одна сприятлива дата, коли прикрашати ялинку вдома можна і потрібно, особливо віруючим. Напередодні Різдва відбувається безліч дивовижних речей, в тому числі святі дарують свій захист тим, хто до них звертається. До речі, для людей, у яких є свій город або сад, особливо важливо поставити ялинку саме в цей день, щоб навесні і влітку отримати багатий урожай.

25 грудня – Різдво

Четвертий варіант, коли краще ставити ялинку 2024 – це прямо в день народження Христа. Священники стверджують, що в таку енергетично потужну дату вищі сили готові наділити людей здоров’ям, щастям і любов’ю, крім того, допомогти у фінансових справах.

28 грудня – День святого Трифана

П’ята сприятлива дата, коли можна ставити ялинку 2024 – це народне свято Трифанів день. Вважається, що якщо зробити новорічний ритуал 28 грудня, можна надовго захистити свою сім’ю від пристріту і недоброзичливців. Також в цей день дуже дієвими будуть молитви про здоров’я і допомогу в боротьбі з недругами.

Коли не можна ставити ялинку в рік Дракона

Якщо ви не розумієте, чи можна ставити ялинку заздалегідь, то не переживайте про це – вам доступний будь-який день календаря, який вам буде зручний. Багато людей, не встигаючи поставити і нарядити ялинку в дати, названі сприятливими, роблять це 30 або 31 грудня. У цьому немає нічого поганого, але і хорошого нічого – дні вважаються нейтральними.

Утриматися від установки ялинки потрібно тільки 22 листопада у день Матрони Зимової. Згідно з народними повір’ями, в цю дату найкраще позбавлятися від непотрібних речей, викидати сміття, прибирати в будинку. Але через те, що в цьому році несприятлива дата вже пройшла, ви можете вибрати будь-яку вдалу з перерахованих вище.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.