Новини

Аферисти “продають” талони на пальне: на Буковині довірлива жінка втратила 62 тис. грн

Буковинські поліцейські застерігають жителів краю про шахрайство з талонами на пальне.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.

Аферисти намагаються в будь-який спосіб ввести в оману громадян та заволодіти їхніми коштами. Так, учора 31 жовтня під час покупки неіснуючих талонів на пальне 51-річна жителька Дністровського району переказала шахраям понад 62 тисячі гривень. За цим фактом дізнавачі поліції розпочали кримінальне провадження.

До відділення поліції № 2 (м. Хотин) Дністровського районного відділу поліції звернулася 51-річна місцева жителька, яка розповіла, що її ошукали шахраї. Жінка побачила оголошення в одній соціальній мережі про можливість придбати пальне за привабливою ціною. Буковинка власноруч перерахувала невідомому продавцю 62 500 гривень, а талонів так і не отримала.

Наразі дізнавачі поліції за вказаним фактом розпочали кримінальне провадження, передбачене статтею 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці закликають громадян бути обачними під час купівлі товарів в інтернеті. Інформацію про можливість придбати талони на пальне за нижчою ціною шукайте на офіційних сайтах АЗС чи зателефонуйте на “гарячу лінію”.

В жодному випадку не купуйте талони з рук незнайомців та не перераховуйте гроші на невідомі рахунки.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.