Новини

У Чернівцях судитимуть чоловіка, який вкрав велосипед

За вчинення крадіжки майна перед судом постане буковинець. Поліцейські завершили досудове розслідування

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Слідчі поліції зібрали обґрунтовану кількість доказів протиправних дій жителя Чернівецького району, який викрав велосипед буковинця. Наразі обвинувальний акт відносно крадія поліцейські скерували до суду для розгляду.

У вересні цього року до поліції звернувся 39-річний чернівчанин та повідомив про те, що невідома особа викрала його велосипед. Під час досудового розслідування співробітники Чернівецького районного управління поліції встановили особу правопорушника. Ним виявився раніше судимий 48-річний житель села Магала.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт щодо чоловіка до суду. Порушнику інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України.

Нагадаємо: відповідно до внесених змін в законодавство, в Україні посилили відповідальність за вчинення крадіжок в умовах воєнного стану. Ці злочини прирівнюються до тяжких незалежно від вартості викраденого.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.