Новини

Вживані iPhone в BigMag – купуйте без ризиків та за привабливою ціною*

Смартфони iPhone, безперечно, принесли революцію у світ гаджетів. Тому вже багато років вони є найбажанішими у всьому світі. І справа не лише у престижному бренді. Ці гаджети містять безліч передових технологій, чудову камеру, а також тішать своєю високою продуктивністю та стабільністю роботи.

Тому багато моделей, які були випущені кілька років тому, багатьом параметрам перевершують сучасні Android-пристрої середнього класу. Серйозний недолік у “яблучних” смартфонів тільки один – висока ціна, хай і виправдана якістю. Тому далеко не всі користувачі можуть дозволити собі придбати новий iPhone.

Звичайно, існує ринок вживаних смартфонів, де ціни набагато нижчі, проте купівля вживаного iPhone з рук завжди пов’язана з безліччю ризиків. Але ж вихід є! У магазині Big Mag https://bigmag.ua/ua/sub-apple-bu/ ви можете доступний за ціною гаджет, але абсолютно без ризиків.

Чому вигідно купити б/у iPhone у магазині Big Mag

Чому варто вживаний iPhone слід купувати у BigMag? Насамперед зазначимо, що це велика компанія, яка цінує свою репутацію. Вона займається продажем техніки Apple не тільки в інтернеті, але і офлайн магазинах, які працюють в Києві та інших містах.

Big Mag дбає про своїх клієнтів і робить все, щоб покупка iPhone була максимально вдалою та безпечною. Тому надає своїм клієнтам:
гарантію на всі вживані Айфони, причому її термін можна розширити за символічну плату, що є важливим забезпеченням вашого спокою;

ретельно перевірені, оригінальні смартфони Apple без слідів попадання вологи в середину корпусу;

можливість повернення покупки протягом 14 днів. Це забезпечує вас додатковим захистом у разі несподіваних обставин.

Інші плюси покупки iPhone у Big Mag

Крім всіх вищеперелічених моментів є ще кілька плюсів, які роблять покупку iPhone в магазині Big Mag вірним рішенням:

широкий асортимент і доступні ціни – ви знайдете безліч моделей, як тих, які давно знято з виробництва, так і найсучасніших. При цьому вартість завжди залишається вигідною для вас;

безкоштовна доставка та можливість самовивезення – приємним бонусом є безкоштовна доставка Україною через “Нову Пошту”. Крім того, ви можете скористатися самовивізом з офлайн-магазинів, що робить процес купівлі ще зручнішим;

оперативна обробка замовлень — у Києві будь-яка покупка буде доставлена в день замовлення.

BigMag – це не просто магазин, це партнер, готовий зробити ваш вибір на користь старого iPhone ще більш привабливим. Тому не прогавте можливість стати власником смартфона преміального рівня з мінімальними витратами!

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.