Новини

Небезпечна гостя: у Чернівцях судитимуть жінку-безхатченка, на рахунку якої два вбивства

За умисне вбивство чернівчанина на лаву підсудних сяде рецедивістка. Слідчі поліції завершили досудове розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Поліцейські зібрали беззаперечну доказову базу вини жінки, яка нагадаємо: 24 травня поточного року в місті Чернівці позбавила життя 42-річного знайомого. За скоєне їй загрожує довічне позбавлення волі.

Під час досудового розслідування співробітники Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області встановили, що увечері 24 травня, гостюючи в квартирі 47-річного чернівчанина, під час розпиття алкогольних напоїв, між чоловіком та жінкою виникла суперечка.

В ході конфлікту 48-річна жінка без постійного місця проживання, завдала декілька ножових поранень 42-річному знайомому. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер в присутності медиків.

Правоохоронці також з’ясували, що порушниця раніше вже вчиняла аналогічний злочин, за який відбувала покарання у місцях позбавлення волі.

Наразі слідчі поліції зібрали достатню доказову базу причетності зловмисниці до вказаного кримінального правопорушення та скерували матеріали провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду. Фігурантці інкримінують вчинення злочину, передбаченого п. 13 частини 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво здійснювала Чернівецька окружна прокуратура.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.