Новини

На Буковині СБУ викрила перевізника, який возив ухилянтів до Молдови

Служба безпеки України заблокувала на Буковині ще один протиправний канал незаконного виїзду українських громадян призовного віку за кордон.

Про це повідомляє УСБУ у Чернівецькій області.

Організував її підприємець із Чернівців, який займається пасажирськими перевезеннями. Щоби виглядати перед “клієнтами” важливою персоною і переконати їх в успішності “операції”, зловмисник називався радником голови “комітету з питань запобігання корупції в підрозділах ЗСУ” однієї з громадських організацій. Свої послуги оцінював у 6500 доларів США з особи.

Проте, оперативники СБУ викрили злочинну оборудку. “Антикорупціонера” затримали поблизу україно-молдовського кордону, куди він перевозив ухилянтів.

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України).

Триває розслідування для встановлення всіх обставин і причетних до злочину осіб.

Слідчо-оперативні дії проводили співробітники Управління СБ України в Чернівецької області спільно з працівниками УСР та слідчими Національної поліції за процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.