Новини

На Буковині формують нову військову частину: до неї вступили вже багато охочих

Нещодавно на Буковині почали формувати нову військову частину. І вже невдовзі на заклик ТЦК та СП відгукнулася велика кількість захисників, які у складі нової військової частини боронитимуть рідну землю.

Про це повідомляє Чернівецький обласний ТЦК та СП, пише molbuk.ua

Зокрема, днями у вірності українському народу урочисто присягнули воїни, які не проходили військової служби, або служили до часів Незалежності. Відтепер вони в одному строю з досвідченими армійцями захищатимуть Батьківщину від московської орди, зазначають у пресслужбі ТЦК та СП.

Як відзначив командир батальйону, громадяни без військового досвіду, які прийняті на службу, мають високий рівень мотивації, що надзвичайно важливо. А необхідні навички, знання та досвід неодмінно здобуваються під час підготовки.

Левову частку військовослужбовців батальйону складають учасники бойових дій, які готові передавати досвід новобранцям, як-от чернівчанин Денис. Лікар-анестезіолог, для якого це вже друга мобілізація, розповідає, що разом із колегами-медиками готовий допомогти побратимам за будь-яких умов, а також навчати всьому, що потрібно.

У стрій частини стали і чоловіки-переселенці. Кирило, який працював менеджером в Ірпіні, свого часу пройшов підготовку на військовій кафедрі. Чоловік привіз на Буковину дружину з немовлям, а сам пішов служити. Розповідаючи про те, що довелося пережити родині, каже – зробить усе, аби такого більше ніколи не повторилося ні з його близькими, ні з кимось іншим.

“Я не розумію тих, хто зараз сидить в тиші і не хоче нічого робити, або вважає, що за нього це має зробити хтось інший, – каже новоспечений військовий, – Війна у всій країні, і хіба можна спокійно чекати, що хтось прийде тебе вбивати, руйнувати твою домівку, знущатися з твоїх рідних?! Кожному треба діяти – робити, те на що здатен”.

“Воїни нової частини – це люди різного віку, різних професій, з усіх куточків області і регіонів країни, яких об’єднує прагнення захистити родини, рідну землю та жити у мирній, щасливій Україні. Шана кожному, хто гідно виконує високий обов’язок та захищає Батьківщину! Разом до перемоги!” – йдеться у повідомленні ТЦК та СП.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.