Новини

Завтра дощ, а на вихідних – мокрий сніг: погода на Буковині

Фото з фб-сторінки Ботсаду ЧНУ

У середу, 15 листопада, в Україні хмарно з проясненнями. Вночі у південно-східних, Харківській та Сумській областях, вдень в західних, Житомирській, Вінницькій, південних областях та Криму помірний дощ, на решті території невеликий дощ.

Про це повідомляє Укргідрометцентр, пише molbuk.ua

Вітер південно-західний з переходом на Правобережжі на північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 4-9° тепла, у південній частині 6-11°; вдень 7-12°, в Криму до 16°.

У Карпатах мокрий сніг та дощ; місцями пориви вітру 15-20 м/с; на дорогах подекуди ожеледиця; температура вночі та вдень від 1° морозу до 4° тепла.

На Буковині – 10-12 градусів тепла вдень, дощ.

За прогнозом Sinoptik, у Чернівцях 15 листопада хмарна погода буде триматися до самого вечора. Увесь день йтиме дощ, який удень може посилитися, але до вечора почне слабшати.

Температура повітря +7 +9 градусів.

Як повідомила синоптикиня Наталка Діденко, у середу пройдуть дощі на заході, півдні, місцями невеликі на півночі України.

Найближчої ночі очікується +3+8 градусів, вдень +8+12, у південній частині вночі +8+12, вдень +10+15 градусів.

“А ось надалі по тижню стовпчики термометрів справді почнуть сповзати вниз і в умовах вологої погоди, як тільки низька температура повітря та дощ спробують зустрітися, атмосфера одразу переведе їх на інший рівень – фаза дощу перейде у мокрий сніг.

18 листопада дощ та мокрий сніг передбачаються у західних областях, на решті території – без істотних опадів. А 19-го листопада опади найбільш ймовірні у південній частині – звичайно, поки що дощі”, – повідомила Н. Діденко.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.