Новини

Автоматизовані ворота і смарт-системи не тільки стильні, а й комфортні: які переваги мають такі конструкції, розповіли в компанії «Світ парканів»*

Жити за правилами чи створювати їх? У 2023-му в тренді – максимальна автоматизація побуту, простота простору і зручність у всьому. Якщо із останніми двома критеріями все ясно, то перший потребує додаткового пояснення. Що ж означає автоматизація? Насамперед менше рухів, зусиль і сил, щоби виконати неважку роботу: навіщо вставати з ліжка, щоби вимкнути обігрівач, увімкнути мультиварку чи відчинити ворота. Так, настав час перестати боятися підіймати ролети пультом управління, аби заїхати в гараж. У 21 столітті – це норма й економія ресурсу й часу. До того ж це так просто і зручно. Спробуйте! Наскільки зручні у використанні автоматизовані й смарт-ворота, чи безпечні такі конструкції і як вони можуть удосконалити вигляд будинку, нам розповіли в компанії “Світ парканів”.

Автоматизовані ворота і смарт-системи у використанні та комфорті

Упродовж останніх років смарт-ворота та автоматизовані системи стають все більш популярними рішеннями для полегшення в’їзду та виїзду з території: дозволяють відкривати та закривати ворота за допомогою смартфонів, пультів або інших пристроїв, а також автоматично реагувати на виїзд автомобіля. Вони надають користувачам ту зручність і контроль, які раніше були недосяжними. Однак головна перевага цих систем полягає в підвищенні безпеки: з ними набагато легше контролювати доступ до свого майна, відстежувати події та навіть інтегрувати їх з іншими системами безпеки, такими як смарт-камери.

“Важливим, є те що, автоматизовані системи воріт зменшують час і зусилля, необхідні для в’їзду та виїзду з території, що робить їх особливо зручними в сучасному житті. За нашими дослідженнями, на відчиненні й зачиненні воріт щодня можна зекономити до 20 хвилин”,— розповідають у компанії “Світ парканів”.

Естетика та стиль: як паркани і ворота можуть вдосконалити вигляд будинку

Як відомо, огорожа є важливою частиною екстер’єру будинку і може значно покращити його вигляд. Вона сьогодні не лише виконує функціональну роль у забезпеченні безпеки та приватності, але й може слугувати декоративним елементом, що додає характер і стиль будинку. У компанії “Світ парканів” розроблено кілька дизайнерських моделей, які доступні для клієнтів:

1. У класичному стилі — “Сайдинг”, “Ламель”, “Домік”: акуратні горизонтальні лінії надають парканам і воротам стриманий і довершений вигляд.

2. У модерному стилі — “Ромбо”, “Фасадна панель”, “Premium”: прості та гладкі лінії парканів і воріт підходять для будинків у стилі мінімалізму. Вони створюють чистий і сучасний вигляд.

3. Привідкриті конструкції — “Ранчо”: паркани і хвіртки з перфорованою структурою дозволяють світлу проникати на подвір’я і створюють відчуття відкритості.

“Пам’ятайте, вибір стилю парканів та воріт залежить від архітектури вашого будинку, вашого особистого смаку та бюджету. Вони можуть бути не лише функціональними, але й справжнім мистецьким творінням, яке підкреслить красу та індивідуальність вашого майна!” — наголошують у компанії.

Що найзручніше – у “Світі парканів” можна придбати як комплексні рішення – огорожу, ворота та хвіртку в одному стилі та кольорі, так і окремо секції парканів, парапети для бетону, кришки на стовпи, ворота, хвіртки, балкони-перила тощо.

Професійна консультація і монтаж: фахівців “Світу парканів” подбають про все від початку до кінця

Хоч сьогодні в інтернеті можна натрапити на безліч постачальників огорож, обирати їх абиде не варто і точно не слід братися за самостійне їхнє встановлення. Звернення до професіоналів для консультування, монтажу й програмування смарт-систем і автоматизованих воріт допоможе забезпечити ефективну та надійну реалізацію вашого проєкту, а також зекономити час та гроші в майбутньому, уникнувши можливих проблем та неполадок.

“Професійна установка і налагодження гарантує, що система працюватиме належним чином. А це допоможе уникнути потенційних проблем і полегшить обслуговування в майбутньому. Окрім того, ми можемо налаштувати смарт-систему або автоматизовані ворота відповідно до вашого бажаного функціоналу та стилю, врахувавши специфічні потреби вашої території. Після встановлення можемо надавати технічну підтримку та обслуговувати системи. Це важливо для вирішення будь-яких проблем, які можуть виникнути, а також для оновлення системи в майбутньому”, – розповідають у “Світі парканів”.

Детальніше про умови співпраці за тел.: 095-341-83-44
Адреса: м. Чернівці, вул. Південно-кільцева, 48-А, заїзд з вулиці Комунальників
Instagram: svitparkaniv

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.