Новини

Напідпитку пожартував про вибухівку в Чернівцях: поліція затримала псевдомінувальника

Перебуваючи у стані сп’яніння, житель міста Новоселиця зателефонував до спецслужби та повідомив, що на одній із вулиць Чернівців незабаром може статися вибух. Наразі за вказаним фактом співробітники поліції проводять досудове розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua

7 листопада на спецлінію “101” зателефонував невідомий та повідомив про можливий вибух по одній із вулиць міста.

За адресою, вказаною в повідомленні, негайно виїхала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції, вибухотехніки, кінологи та патрульні поліцейські. Правоохоронці ретельно обстежили територію: вибухонебезпечних предметів чи інших небезпечних речовин не виявили.

Впродовж години поліція встановила особу та місцезнаходження зловмисника. Ним виявився 62-річний житель міста Новоселиця, який перебуває під дією алкоголю.

Правоохоронці вилучили у правопорушника мобільний телефон, з якого, ймовірно, здійснювався дзвінок та затримали його у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Відомості про подію слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

За вчинення кримінального правопорушення буковинцю загрожує до шести років ув’язнення.

Нагадаємо, сьогодні, 8 листопада, знову повідомили про буцімто “замінування” двох центрів у Чернівцях. Проте вони не підтвердилися.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.