Новини

Чи може на проспекті Незалежності з’явитися черговий торговий центр: Клічук пояснив ситуацію

У Чернівцях на розі вулиці Небесної Сотні та проспекту Незалежності хочуть збудувати торговий центр. Але міська рада не ухвалила з цього приводу рішення.

Як повідомив на пресконференції мер Роман Клічук, дозвіл на оренду земельної ділянки дали ще у 2008 році.

“Поки там нічого не будуватимуть і я вважаю, що цю частину проспекту Незалежності вже не потрібно забудовувати. Аля ця історія не сьогоднішня, вона триває ще з 2008 року. Є приватний підприємець, який отримав дозвіл на оренду землю і справно сплачує орендну плату. Тож він має право на продовження договору. Але на останній сесії міська рада не підтримала це рішення”, – пояснив Роман Клічук.

Також мер зазначив, що підприємець сплатив майже п’ять мільйонів гривень за оренду земельної ділянки.

“На сесіях у 2008 році дали дозвіл на оренду землі, а ми маємо тепер це маємо розгрібати. Якби це рішення ухвалювалося сьогодні, то воно було би інакшим. Звичайно, я вважаю, що там будувати нічого не потрібно. Але вже є інвестор, який вклав гроші. За весь цей період він сплатив орендної плати майже п’ять мільйонів гривень. Викинути його звідти – неправильно, будувати – теж неправильно. Тому поки що не знаємо, яке рішення ухвалити”, – зазначив Роман Клічук.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.