Новини

Представили нового головного тренера “Динамо”

Виконувачем обов’язків нового головного тренера київського “Динамо” став Олександр Шовковський.

Про це повідомляє пресслужба “Динамо”.

Подання легендарного голкіпера збірної України як наставника столичної команди відбулося 4 листопада на тренувальній базі у Віте-Литовській.

48-річний ветеран “Динамо” у статусі виконувача обов’язків головного тренера готуватиме київський клуб до наступних матчів у чемпіонаті країни.

Під час зборів команди Шовковський подякував Мірчу Луческу за виконану роботу.

“За результат завжди відповідають головний тренер та його тренерський штаб, ви відповідаєте за якість своєї гри. І у вас є певний рівень гри, нижче за який ви не маєте права опускатися, а навпаки потрібно прагнути його підвищувати”, – прокоментував призначення новий наставник.

Варто зазначити, що на офіційному сайті “Динамо” Олександр Володимирович уже значиться головним тренером “Динамо” (без приставки “в.о.”). Допомагатимуть Шовковському Еміліан Карас, Олег Гусєв та Михайло Михайлов.

Шовковський із квітня по червень 2023-го вже заміняв Луческу, коли Мірчі Михайловичу робили операцію. Тоді за 8 матчів “Динамо” здобуло 6 перемог, Один раз зігравши внічию (“Металіст-1925” 1:1) і один раз програвши “Чорноморцю”, пропустивши гол на останніх секундах.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.