Новини

Волейбольний клуб “Буковинка” переміг рівненську “Регіну” у другому турі жіночої суперліги

Сьогодні, 3 листопада, у перший день другого туру жіночої суперліги, команда волейбольного клубу “Буковинка” здобула перемогу у матчі проти ВК “Регіна-МЕГУ-ОШВСМ”.

Про це повідомляє Професіональна волейбольна ліга України, передає molbuk.ua

“Буковинка” перемогла “Регіну” з рахунком 3:0 (26:24, 25:18, 25:19).

Як зазначає Професіональна волейбольна ліга України, підопічні Артема Дигтяренка (ред. – головний тренер “Буковинки”) зі старту прогнозовано заволоділи ініціативою. Сестри Капланські, які разом з’явилися у старті, вдало завершували комбінації “Буковинки” (5:3). Втім, ця перевага була доволі хиткою, що показали і їхні опонентки, здійснивши спурт. Максимально ефективною в ті хвилини у складі “Регіни” була Анастасія Згурська (6:7).

“Рівнянки зважилися на більше, а саме — збільшили свій відрив до семи пунктів (8:15). Зі свого боку чернівчанки багато помилялися, а майже кожна їхня атака зустрічала блок суперниць. Втім, так тривало недовго, адже “буковинки” намацали свою гру та скоро після ефектного скидання Катерини Гусейнової наблизилися до візаві на відстань одного балу (17:18)”, – пише ПВЛУ.

Результативні дії Андріани Павлик допомогли “Регіні” стабілізувати ситуацію на майданчику. Проте колектив Артема Дигтяренка насправді вже було складно зупинити: подвійний блок Поліни Дзюби та Катерини Черкашиної, і це нічия (23:23). Родзинкою даного сету став заключний довготривалий розіграш, який потужним ударом завершила Марія Капланська — 26:24.

У наступній партії команди також не хотіли далеко відпускати одна одну (10:8). Натомість підопічні Антоніни Жук часто хибили на подачах, що дещо пригальмовувало їхні шанси на камбек. Згодом тим самим почали відповідати й на тому боці сітки. У підсумку вирівнялася не лише загальна картина зустрічі, а й цифри на табло (15:15). Після перерви від “Буковинки” Катерина Черкашина відзначилася двома ейсами, які стали вирішальними — 25:18.

Волейболістки з Рівного більш активно розпочали третій відрізок, через що повели в рахунку (6:9). Але тайм-аут від Дигтяренка вкотре перевернув хід протистояння (10:9). І надалі лідирували лише його підопічні — 25:19.

У наступному матчі “Буковинка” змагатиметься з “Галичанка-ЗУНУ”. Гра відбудеться у неділю, 5 листопада, о 12:00.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.