Новини

Якісний одяг для військових, туристів і мисливців: ТМ «Мілітарист» – екіпіровка для всіх!*

Майже кожного дня ми зустрічаємо на своєму шляху людей у військовій формі. Якщо і колись чоловіки в екіпіровці викликали у перехожих занепокоєння, то зараз це абсолютно нормальне явище. І навіть не тому, що ми живемо у складний час антитерористичної операції, а тому, що багато простих працівників на підприємствах надають перевагу спецодягу. А чому б і ні? Це досить таки зручний для роботи одяг, та і якість у нього завжди хороша. Незалежно від того, для чого потрібне вам військове спорядження – для служби чи для роботи, купувати його потрібно у перевірних точках продажу, адже через великий попит на такий товар, досить легко натрапити на дешеву підробку. Надійним продавцем спецодягу в Україні є ТМ “Мілітарист”. Ця компанія уже понад 15 років пропонує армійський і тактичний одяг, військове, туристичне та мисливське спорядження, екіпіровки тощо. Варто згадати, що точки продажу цієї торгової марки представлені у Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі та Маріуполі, та найбільш популярним є інтернет-магазин https://militarist.ua/ru/.

Чим приваблює ТМ “Мілітарист”

Як відомо, військові – не ті люди, із якими можна жартувати, тому і пропонувати їм потрібно лише якісний продукт. “Мілітарист” є офіційним представником ексклюзивного бренду “М-ТАС” в Україні. Ця марка спеціалізується на створенні добротного одягу, взуття, тактичного спорядження і армійських аксесуарів для військових, туристів, мисливців та тих, хто цінує максимальний комфорт та свободу рухів.

Перевагою ТМ “Мілітарист” є геніальне поєднання індивідуальності з якістю. Сучасний стильний дизайн виражений на надійних і високотехнологічних тканинах та фурнітурі – те, що найбільше подобається покупцям. Розуміння того, що військові, спецслужбовці та АТОвці потребують практичного і функціонального одягу із міцних, зносо- та термостійких, водовідштовхувальних, якісних матеріалів, мотивує цього виробника створювати дійсно хороший продукт за доступною вартістю.

Асортимент інтернет-магазину “Мілітарист”

Сьогодні ТМ “Мілітарист” представлена багатьма категоріями і рубриками на сайті. Рейтинг найбільш популярних позицій в інтернет-магазині:

Одяг: штани, футболки/майки, куртки, термобілизна, маскувальний одяг, жилети, сорочки, кітелі, аксесуари (ремені, рукавиці, шапки, шарфи.

Взуття: черевики, чоботи, кросівки, кеди, туфлі тощо.

Спорядження та екіпіровка: рюкзаки та сумки, ножі та томагавки, бівачне спорядження, фляги, гідросистеми, автономні джерела живлення, окуляри, компаси, світлові прилади, погони, чохли, медичне спорядження, годинники.

AIRSOFT: акумулятори, зарядні пристрої, батарейки, кулі.

Тактичне спорядження: плито носки, підсумки, розвантажувальні системи, страхувальні шнури, карабіни, захисне спорядження.

Збройові аксесуари.

Якщо ви не знали про існування цього сайту, настав час робити тут перше замовлення. Повірте, якість та акуратність одягу вас приємно здивують. Не вагайтеся з вибором, обирайте розумом. Пам’ятайте, ТМ “Мілітарист” – одяг для справжніх чоловіків.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.