Новини

Ці 10 правил сімейного життя зроблять щасливою будь-яку пару

Будь-яка казка завжди має щасливий кінець.

А ось у реальному житті весілля стає стартом у тривалий життєвий шлях, на якому будуть і перешкоди, і рови, і горбиста дорога, інформує Ukr.Media.

І кожен крок по цьому тернистому небезпечному шляху може привести або до кохання і гармонії, або до сліз і глибокого розчарування.

А винні у всьому необачні вчинки, які роблять жінки на самому початку сімейного життя: не стрималася — сказала грубощі, зробила по-своєму, осоромила і образила.

Так промайнуть непомітно два-три роки, і чоловік та дружина раптом почнуть розуміти, що не склали іспит на облаштування свого сімейного гніздечка. І повторне складання іспиту тут навряд чи допоможе.

Як навчитися просто слухати і чути одне одного, щоб сімейне вогнище завжди зігрівало? Ось кілька правил, які допоможуть зробити рівним життєвий шлях і дозволять відчувати від життя лише радість.

Різноманіття особистостей у жінці

Чоловіки полюбляють різних жінок у своїй половинці: і яскраву, і веселу, і безпорадну.

Робіть спроби маніпулювати чоловіком, використовуючи різні прийоми, скажімо, протягом 10 років. Вигадуйте весь час щось нове, дивуйте його.

Заборона на згадування про колишніх

Ніколи не згадуйте своїх колишніх чоловіків або залицяльників, а вже тим більше не порівнюйте їх зі своїм коханим, з яким ви у відносинах зараз. Взявшись за такі спогади або порівняння — ви самі собі даєте ґрунт для сумніву у правильності свого вибору.

Вдома жінка має бути жінкою, а не керівником

Ким би ви не були на роботі, наскільки б високу керівну посаду ви не обіймали — вдома завжди залишайтеся жінкою: дружиною, яка кохає, турботливою матір’ю. Якщо беретеся за якусь домашню справу — завжди запитуйте поради у свого коханого.

Цікавтеся, як вам вчинити в тому чи іншому випадку.

Попросіть його вам допомогти і скажіть, що лише він, і ніхто інший не впорається з цією справою. І він з радістю почне вам допомагати.

Право на особисте життя

У жінки, яка перебуває у шлюбі, має залишатися місце і для особистого життя. А також мають бути свої хобі та захоплення.

Нехай ви будете приділяти їм менше часу, але не варто відмовлятися від них зовсім.

Відсутність примусу до інтимних стосунків

Не будьте нав’язливими у інтимних стосунках і не змушуйте свого чоловіка займатися сексом 24 години на добу.

Це зайве. Інтимні стосунки важливі, але лише тоді, коли ви обидва перебуваєте на одній хвилі.

Запам’ятайте, що життя весіллям не обмежується, воно тривале, вам вистачить його для експериментів і для класичного сексу. У такому разі ви завжди будете бажаною для свого чоловіка.

Сон у різних спальнях

Сьогодні консультанти радять сімейним парам спати у різних спальнях. Так жінка може уявити себе дружиною султана, підготуватися до кожного візиту чоловіка: одягнути гарну білизну, зробити зачіску, і щоразу із завмиранням серця чекати на візит свого “султана”.

Вирішення проблем за допомогою розмови

Зради починаються тоді, коли у родині виникають проблеми. Але будь-яка зрада — тривала або короткострокова, — проблеми не вирішить, а лише більше їх посилить.

Якщо хочете зберегти родину — вирішуйте проблеми, але не зраджуйте! Пам’ятайте про те, наскільки важко переносять зради ваші половинки, і як реагують на них ваші діти, які після вашого відходу з сім’ї на усе життя вас зненавидять.

Спільне вирішення проблем

Ви одружилися, створили родину. Тепер ви разом, і усі свої проблеми повинні вирішувати спільно.

Кожна людина може припускатися помилок. Їх можна виправити, якщо розібратися, у чому сенс такої помилки. Але у будь-якому випадку, жінка повинна підтримувати чоловіка.

Одного чудового дня усе може змінитися на краще, якщо взятися за вирішення проблеми спільно. Бідний може стати багатим, невідомий — може стати знаменитим.

Вміння чекати коханого

Якщо ви не розумієте, як чекати коханого — мудра жінка вам підкаже. Дружина повинна вміти чекати свого чоловіка, ким би він не був. Очікування коханої людини надає їй сил і впевненості у тому, що вдома на неї чекають, і, перемагаючи усі перешкоди, ваш коханий повернеться і постукає у двері.

Збереження духовного зв’язку у парі

Двоє людей, які пов’язані однією долею, повинні навчитися зберігати і розвивати у своїх відносинах не лише матеріальний, а й духовний зв’язок.

Якщо ви дозволяєте чоловікові поводитися з вами грубо і зневажливо — це не проблема вашого чоловіка, це ваша особиста проблема. Не прогинайте спину перед ним, і не вибачайтесь, якщо не вважаєте це за потрібне.

Інакше він штовхатиме вас на кожному кроці і стверджуватиме, що у всьому винні ви самі. Не давайте йому жодного приводу для того, щоб він вас принижував. Тримайтеся вище за його амбіції, і він поводитиметься з вами дуже дбайливо.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.