Новини

Дорогу додому встелили квітами: на Буковині попрощалися із захисником Анатолієм Харабарою – фото

У селі Шебутинці в останню дорогу провели старшого солдата Анатолія Михайловича Харабару.

Про це повідомляє Сокирянська міська рада.

Вздовж дороги додому із живими квітами та прапорами мужнього воїна проводжали жителі краю: від зовсім юних до людей поважного віку, стоячи навколішки та дякуючи за подвиг.

Захиснику було лише 42…

Віддати шану Герою, який загинув під час оборони Батьківщини на Запорізькому напрямку, прийшли чимало людей. Серед них – рідні, близькі, друзі, сусіди, однокласники, бойові побратими, представники місцевої влади, духовенство, представники Другого відділу Дністровського РТЦК та СП, небайдужі громадяни.

“Судячи з відгуків про Анатолія Михайловича від його односельчан, можемо з впевненістю сказати, що він дійсно був одним з найкращих. Завжди готовий щиро підтримати та допомоги, не цурався ніякої роботи та завжди спочатку дбав про інших. Вірний своїм принципам він залишався і на фронті… Допоки підступний ворог не відібрав його життя…” – зазначив перший заступник міського голови Іван Гангал та висловив співчуття родині загиблого захисника.

Звернувся до найближчих людей Анатолія Харабари і староста округу Віталій Чорний.

Про полеглого воїна, як про вірного друга, товариша, готового завжди прийти на допомогу, говорили і його побратими…

Начальник Другого відділу Дністровського РТЦК та СП Іван Серебрянський вручив Лист пошани та скорботи Президента України – Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України Володимира Зеленського рідним Анатолія Харабари, дякуючи за жертовне служіння в лавах ЗСУ.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.