Новини

Буковина є найбільшим експортером індичини: для фермерів області відкрили консультаційний центр

У Чернівецькій ОВА презентували консультаційний Центр розвитку фермерства “Врожай Перемоги”.

Про це повідомляє Чернівецька ОВА.

Центр зосередить свою роботу на наданні якісних безкоштовних послуг, що орієнтовані на потреби фермерів, зокрема інформуватиме їх про інновації у рослинництві та допомагатиме адаптуватися до змін в агросекторі та нових потреб, змінювати свої бізнес-моделі, диверсифікуватись та залучати фінансові ресурси для розвитку бізнесу.

“Буковина є лідером в Україні щодо виробництва плодово-ягідної продукції та найбільшим експортером індичини. Але для нас важливо, щоб в області нарощувалась переробка, збільшувалась додана вартість продукції та кількість робочих місць”, – зауважила перша заступниця начальника Чернівецької ОВА Альона Атаманюк.

Основними напрямками Центру розвитку фермерства “Врожай Перемоги” є сільськогосподарське виробництво, плодово-овочева переробка, інноваційні технології у плодоовочівництві, управління бізнесом, маркетинг та продажі тощо.

Центр буде створено у восьми областях України. Проєкт фінансується урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH у співпраці з Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.