Новини

“Питання вкрай серйозне”: лікарню Чернівців перевіряють щодо закупівлі “сумнівних” препаратів на 14 мільйонів

Чернівецьку обласну лікарню перевіряють на закупівлю ліків, які не включені до Національного переліку основних лікарських засобів та відсутні у галузевих стандартах у сфері охорони здоров’я за 14 мільйонів гривень.

Про це повідомляє Чернівецька обласна військова адміністрація, пише molbuk.ua.

3 жовтня Чернівецька ОВА створила робочу групу, до складу якої увійшли фахівці різних департаментів Чернівецької ОВА та депутати Чернівецької обласної ради.

Вчора відбулося перше виїзне засідання в обласній лікарні, під час якого її представники поспілкувалися з керівництвом та колективом закладу. Наразі робоча група вивчає документи закупівель.

“Питання вкрай серйозне, адже йдеться про використання бюджетних коштів та надання медичної допомоги громадянам. Для обʼєктивного ознайомлення із ситуацією в робочу групу увійшли делегати як від обласної адміністрації, так і від обласної ради. До 16 жовтня маємо представити результати перевірки Міністерству охорони здоровʼя і громадськості, щоб все було прозоро”, – сказала перша заступниця начальника Чернівецької ОВА, голова робочої групи Альона Атаманюк.

Раніше ми повідомляли, що в Чернівцях перевіряють обласну лікарню.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.