Новини

Прокатись з вітерцем: топ-5 популярних видів самокатів*

На сторінках порталу порівняння цін E-Katalog представлено понад 500 самокатів для дорослих, доступних до замовлення в інтернет-магазинах України. Всі ці моделі можна умовно розділити на 5 категорій. Яка з них краще підійде саме вам? Експерти допоможуть визначитись.

Класичні самокати

Традиційні моделі, що складаються з пари невеликих коліс, платформи та керма. Мають складну конструкцію, виготовляються з алюмінієвого сплаву. Досить легкі, зазвичай важать 3-6 кг. Класичні самокати розраховані на нескладні умови експлуатації: це двори, парки та алеї з хорошим асфальтовим покриттям.

За даними https://ek.ua/ua/, ціна класичних самокатів для дорослих в інтернет-магазинах стартує приблизно від 1 000 грн.

Трюкові

Спеціальні самокати для спортивної їзди та виконання трюків. Мають посилену конструкцію, що дозволяє легко переносити удари та падіння, неминучі при екстремальному катанні, а також жорсткі колеса і широке, монолітне сталеве кермо.

Ціна в інтернеті — від 1 100 грн.

Трайки (інерційні самокати)

Оригінальні самокати з трьома колесами (одним рульовим) та двома опорними платформами — по одній для кожної ноги. Для їзди на трайці не потрібно відштовхуватися від землі: натомість доводиться розгойдуватися з боку в бік або розсувати та зводити разом опорні платформи. Подібний метод пересування виглядає дуже незвично, тому подив або посмішки оточуючих вам забезпечені.

Ціна в інтернеті — від 1 000 грн.

Велосамокати

Самокати з великими колесами велосипедного типу, що мають спиці, покришки та надувні камери. Вони володіють хорошим швидкісним потенціалом та високою прохідністю, що дозволяє заїжджати на бордюри та кататися бездоріжжям. Багато моделей також обладнуються ручним гальмом.

Ціна в інтернеті — від 3 800 грн.

Електросамокати

Найпросунутіші самокати, що обладнуються вбудованим акумулятором та електродвигуном. Електросамокати можуть розганятися до 30-50 км/год, а дальність поїздки на одному заряді вимірюється десятками кілометрів. Багато моделей обладнуються бортовим комп’ютером та можуть синхронізуватись зі смартфоном.

Ціна в інтернеті — від 5 100 грн.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.