Новини

На Буковині судитимуть водія, який пред’являв “липове” посвідчення

У Чернівецькому районі дізнавачі поліції завершили досудове розслідування щодо буковинця за використання підроблених документів.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.

У вересні цього року поліцейські відділення поліції №6 (м. Новоселиця) виявили водія транспортного засобу “ДТЗ”, який пред’явив посвідчення тракториста-машиніста з ознаками підробки. За такі дії порушнику загрожує до двох років обмеження волі.

Під час проведення профілактичних заходів на території обслуговування працівники сектору реагування патрульної поліції Чернівецького районного управління поліції (№6) у селі Магала викрили 50-річного правопорушника. Житель села Буда надав правоохоронцям для перевірки фальшивий документ.

Поліцейські внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Слідчо-оперативна група поліції вилучила підроблений документ і направила його для проведення експертизи. Відповідно до її результатів, бланк не відповідав встановленому зразку, який перебуває в офіційному обігу на території України.

Під процесуальним керівництвом Новоселицького відділу Чернівецької окружної прокуратури дізнавачі поліції завершили досудове розслідування відносно буковинця та передали обвинувальний акт для розгляду до суду.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.