Новини

ТОВ «Чернівцігаз Збут» оголосило ціну річного та місячного тарифу на газ*

За рішенням Уряду та державного регулятора НКРЕКП, усі побутові споживачі з 1 травня цього року будуть переведені на базовий річний тариф своїх постачальників з фіксованою ціною газу.

ТОВ “Чернівцігаз Збут” завжди прагне надавати своїм клієнтам найкращі пропозиції та обслуговування. Компанія запроваджує для побутових споживачів природного газу чотири тарифні пропозиції: “Твій газ Річний”, “Твій газ Рівномірний платіж”, “Твій газ Місячний”, “Твій газ На зиму”.

Тариф “Твій газ Річний” (базова пропозиція постачальника) дозволить клієнтам ТОВ “Чернівцігаз збут”, що працює під брендом “ТВІЙ ГАЗЗБУТ”, не перейматися стрибками цін і спокійно споживати природний газ впродовж 12 місяців. Переваги тарифу для споживачів:

– Ціна газу протягом року може змінитися лише у бік зменшення;
– Не потрібно збирати документи і підписувати новий договір;
– Передавати показники лічильника і сплачувати за газ потрібно як і раніше.

“Твій газ Річний” – це тариф для клієнтів, які прагнуть стабільності і втомилися від невизначеності і постійних стрибків ціни. Ціна природного газу для клієнтів “Чернівцігаз Збут” у цьому тарифі складає 7,99 грн за кубометр і буде діяти з 1 травня 2021 року до 30 квітня 2022.

Тариф “Твій газ Місячний” підійде тим клієнтам, які звикли стежити за тенденціями на газовому ринку. Ціна газу в межах цього тарифу може змінюватися щомісяця. З 1 травня 2021 року вона складе 7,99 грн за кубометр.

Також компанія проявляє увагу і піклування про своїх клієнтів та розробляє інші тарифи, які зможуть забезпечити потреби споживачів. Наприклад, тариф “Твій газ Рівномірний платіж” дозволяє рівномірно розподілити фінансове навантаження на сімейний бюджет. Для цього річний обсяг споживання клієнта множиться на зафіксовану на рік ціну, а споживач щомісяця сплачує рівні частини від свого річного обсягу. Це дозволить не платити значні кошти під час опалювального сезону, а розподілити їх на “теплі” місяці, коли споживання газу мінімальне. Такий тариф буде зручний тим, хто прагне чітко планувати свої витрати, адже платіж буде однаковим щомісяця впродовж терміну дії тарифу.

Тариф “Твій газ На зиму” є своєрідним продовженням акції “Твоя енергонезалежність”, яка проводилась для клієнтів компанії в 2019 та 2020 роках. Цей тариф дозволяє створити власний газовий запас на опалювальний сезон. Споживач має можливість придбати блакитне паливо заздалегідь за літніми цінами і споживати його впродовж опалювального сезону. Наприклад, в 2020 році більше тисячі клієнтів ТОВ “Чернівцігаз Збут” скористались акцією “Твоя енергонезалежність”, закупивши 1,25 млн кубометрів газу з яких використали 93%. Ці клієнти оплатили свій газовий запас в серпні-вересні 2020 року за цінами від 4,49 до 5,49 грн за кубометр. Це дозволило їм зекономити майже 3,3 млн грн, адже ціна на блакитне паливо взимку традиційно піднялась.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.