Новини

Поліція розкрила всі вбивства на Буковині у цьому році

За 8 місяців цього року на Буковині ліквідували 10 організованих злочинних груп та затримали 32-х їх учасників, які скоїли 184 злочини. 182 з них – особливо тяжкі.

Про це прозвітував на сесії облради начальник ГУНП в Чернівецькій області Віктор Нечитайло, повідомляє пресслужба облради, пише molbuk.ua

Віктор Нечитайло розповів, що поліція розкрила всі вбивства, зареєстровані у 2023 році, а також розбійні напади, грабежі, факти завдання тяжких тілесних ушкоджень.

До суду скерували 85 обвинувальних актів щодо 93 осіб, які вчинили корупційні злочини. За розслідуваними кримінальними провадженнями встановили матеріальних збитків на суму понад 18 мільйонів гривень, з яких відшкодували 360 тисяч.

Крім того, правоохоронці скерували до суду 7 обвинувальних актів щодо 9 осіб за результатами розслідування кримінальних проваджень про злочини, вчинені у сфері земельних правовідносин. Також у власність держави повернули 329 гектарів землі, вартістю майже 28 мільйонів гривень.

Скерували до суду обвинувальні акти щодо осіб, які вчинили злочини у бюджетній сфері та злочини проти довкілля.

Водночас зросла кількість інтернет-злочинів, тож правоохоронці вкотре закликали громадян бути пильними і не надавати особисті дані невідомим особам.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.