Новини

У Чернівцях школярам подарували сучасні ноутбуки: обіцяють дати ще – фото

У Чернівцях учні ліцею №18 із малозабезпечених родин, багатодітних сімей та учням із внутрішньо переміщених осіб благодійники подарували ноутбуки, а також системи живлення.

Про це повідомляє управління освіти Чернівецької міськради, пише molbuk.ua

Зокрема, 30 ліцеїстів тепер матимуть добротні ноутбуки. Їх хлопцям та дівчатам подарував Чернівецький обласний благодійний фонд “Юкон” спільно із IT-асоціацією України.

“Це добротна вживана техніка, ноутбуки одного з останніх поколінь. Ми завітали у ліцей разом із Костянтином Васюком, головою IT-асоціації України. Адже разом співпрацюємо, а тепер ще й співпрацюємо з управлінням освіти. Також вивчаємо потреби інших закладів. Можливо, передамо освітнім закладам і комп’ютери для класів. Першим обрали ліцей № 18, адже тут вчиться багато дітей із внутрішньо переміщених осіб”, – зазначив голова благодійного фонду “Юкон” Михайло Шкурей.

Як відомо, у Чернівцях 3 листопада стартував благодійний проект ITSchoolKids. Реалізує його Чернівецький обласний благодійний фонд ЮКОН спільно з Асоціацією “ITUkraine” за підтримки міжнародних партнерів – Норвезько-Української торговельної палати (NUCC) та міжнародної компанії Tietoevry.

Заповнити заявку на отримання ноутбуку можна на сайті за посиланням.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.