Новини

“Непоправна втрата”: помер колишній міський голова містечка на Буковині

Помер колишній міський голова міста Сокиряни на Буковині – Сергій Медвєдєв.

Про це повідомляє нинішній міський голова Сокирян Василь Козак та Сокирянська міська рада.

Читайте також: “Повен сил, енергії і планів”: у податковій Чернівців помер молодий працівник

“На превеликий жаль, на 80-му році життя, його серце зупинилось. 16 вересня Сергій Юхимович мав би відзначити 81 рік. Непоправна втрата для родини і всієї Сокирянської громади. Важко знайти слова, які би зменшили це велике горе”, – написав у дописі у фейсбук В. Козак.

Сергій Медвєдєв багато працював у сфері міського самоврядування, а також мав хобі – спорт. Він також був учасником естафети Олімпійського вогню.

“74 роки свого життя Сергій Юхимович проживав в місті Сокиряни, які стали для нього рідними. Понад 19 років трудового шляху Сергій Медвєдєв очолював сферу місцевого самоврядування міста Сокиряни. З 1981 по 1989 та з 1991 по 1998 обіймав посаду голови виконавчого комітету Сокирянської міської ради народних депутатів. У 1998 році був обраний Сокирянським міським головою. З 2002 по 2006 роки працював керуючим справами виконавчого апарату Сокирянської районної ради. Його поважали колеги та жителі міста, на нього рівнялась молодь та підростаюче покоління. Найбільшим захопленням Сергія Медвєдєва був спорт, який супроводжував його все життя. У 1980 році Сергій Юхимович був учасником естафети Олімпійського вогню”, – йдеться в повідомленні міськради.

Також Сергію Медвєдєву в 2021 році присвоєно звання Почесний громадянин Сокирянщини.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.