Новини

Стало відомо, хто претендує на посаду керівника управління культури Чернівецької ОДА

На посаду начальниці управління культури Чернівецької обласної державної адміністрації претендує радниця голови ОДА Любов Добровольська.

Як повідомляє molbuk.ua, про це свідчить її електронна декларація, яку вона оприлюднила на сайті НАЗК.

Згідно із декларацією, Любов Добровольська володіє квартирою в Чернівцях площею 75,8 кв м. Також вона є співвласницею житлового будинку в селі Димка площею 49,1 кв м та будинком у цьому селі площею 35,3 кв м.

У власності Добровольської також – дві земельні ділянки у Димці.

У 2020 році вона заробила 103895 грн у Чернівецькій ОДА.

Згідно з даними порталу ПолітХаб, Любов Добровольська у 2010 року балотувалась в депутати Чернівецької міської ради від політичної партії “Фронт змін”.

Також відомо, що раніше вона працювала на телеканалах “ТВА” (Чернівці), “Перший національний” та NewsOne (Київ).

У 2014 році сайт “Детектор Медіа” писав, що “Любов Добровольська веде інформаційну програму на Першому національному, який був головним рупором влади Януковича”.

“Ведуча повідомляла глядачам завідомо неправдиву або маніпулятивну інформацію про протести у Києві. У інформаційних випусках транслювала відверто замовні повідомлення для обслуговування інтересів влади, замовчуючи при цьому позицію мітингувальників”, – йдеться у публікації.

У 2020 році Любов Добровольська працювала радницею голови Чернівецької ОДА Сергія Осачука. Також відомо, що вона займалася режисурою численних перформансів за сприяння “будинку з левами”.

Управління культури ОДА: куди поділась попередня керівниця

Попередня начальниця управління культури Чернівецької ОДА Оксана Филипчук звільнилася з посади. Зробила це з власної ініціативи, однак пояснити причину відмовилась.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.