Новини

У Чернівцях міг відкритися відомий фастфуд KFC: чому це не вдалося зробити

Всесвітньо відома компанія KFC брала участь в аукціоні на оренду приміщення колишнього “Фокстроту”, що на вулиці Університетській.

Про це на пресконференції розповів мер Роман Клічук.

Як відомо, приміщення орендуватиме товариство “Гойра Груп”, яке виграло аукціон. Вартість оренди склала 400 тисяч гривень на місяць. За словами Романа Клічука, там облаштують ресторан.

“Цей заклад (ресторан товариство “Гойра Груп” — ред.) буде як благодійність для Чернівців. Ми змагалися із KFC – і вони програли. Орендна плата за приміщення на 400 тисяч гривень, яка ще й індексується кожен місяць на 2-3 тисячі гривень, – це колосальна сума. Я сам обдзвонював усі фірми, які міг, – і Рошен, і Обнову, і KFC, щоб вони усі прийшли, щоб збільшити ціну на це приміщення. І вони розігнали ціну у багато разів”, – зізнався Роман Клічук.

Нагадаємо, приміщення у центрі міста здали в оренду через аукціон, на який подались шість учасників. Стартова вартість становила майже 60 тисяч гривень, кінцева вартість – 400 тисяч гривень. Різниця між переможцем і наступним у списку кандидатом склала 1 гривню.

З переможцем аукціону – “Гойра Груп” – підписали договір на п’ять років.

За даними порталу YouControl, підприємство “Гойра груп” займається ресторанною справою та мобільним харчуванням. Кінцевим власником фірми є міський голова Чернівців Роман Клічук.

KFC – один із найбільших брендів фастфуду у світі, який спеціалізується на стравах із курки.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.