Новини

58-річний буковинець вирощував удома коноплі і зберігав канабіс

Співробітники Дністровського районного відділу поліції викрили місцевого жителя, який вирощував коноплі та зберігав за місцем проживання канабіс. Наразі обвинувальний акт відносно порушника затверджений прокурором та скерований до суду для розгляду.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua

Під час проведення обшуку господарства 58-річного жителя селища Кельменці правоохоронці виявили 15 рослин конопель та різні ємності, в яких чоловік зберігав понад 160 грамів подрібненої речовини зеленого кольору, схожої на наркотичну.

Поліцейські з’ясували, що буковинець замовив через інтернет насіння конопель та посіяв їх.

Все вилучене правоохоронці направили на експертизи, результати яких підтвердили, що рослини є нарковмісними, а речовина є особливо небезпечним наркотичним засобом – канабісом.

Дізнавачі поліції під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури завершили досудове розслідування стосовно чоловіка за вчинення кримінальних проступків, передбачених частиною 1 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) та частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України і скерували матеріали проваджень з обвинувальним актом до суду для розгляду.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.