Новини

Для успішного наступу: захисник із Чернівців збирає кошти на дрони

Військовий та волонтер із Чернівців Вальтер Шеффер звернувся до небайдужих з проханням зібрати кошти на дрони для 82-ої бригади.

Звернення захисник опублікував на своїй фб-сторінці, пише molbuk.ua

Дрони потрібні для наступу наших військових.

“Зараз ми пішли в наступ на, без перебільшення, найбільш підготовленому напрямку, пробивши першу лінію хвальоної оборони суровікіна. Це та, що протитанкові рви та зуби дракона. Ціна нашого прориву, на превеликий жаль, – це втрати. Я зараз говорю тільки про техніку. Ціна, яку ми платимо за кожен метр нашої землі.

І для того, щоби продовжувати далі просуватися, нам потрібні дрони, які, до речі, теж були втрачені в немалій кількості.
Весь цей час ми закривали потреби за рахунок субвенцій з міського бюджету, великих фондів, та не відмовлялися від допомоги небайдужих людей та друзів”, – зазначив Вальтер Шеффер.

Він додав, що у наших силах зібрати кошти на придбання дронів, тим самим полегшивши хлопцям роботу, та зберегти їх життя.

“Адже ми мусимо звільнити Бердянськ, Мелітополь, та решту захвачених українських земель. Буду вдячний кожному за підтримку та допомогу”, – написав захисник.

Як допомогти:

На дрони для 82-ї

https://send.monobank.ua/jar/51JQxoz659?fbclid=IwAR1UqPOx4gfJm2QPdL2uuc5OSuIfA6K5xzTPOSzyx4LcUj3spS68XLZ-oXw

Номер картки банки
5375 4112 0898 2012

Також Вальтер Шеффер опублікував відео, на якому показано, як українські захисники 82-ої бригади знищують російських окупантів та техніку, і в цьому їм справді дуже допомагають дрони.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.