Новини

У Чернівцях на пішохідному переході збили молоду дівчину

Учора, 31 серпня, в обласному центрі внаслідок наїзду транспортного засобу травмувалася 18-річна місцева жителька.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.

Повідомлення про ДТП з потерпілою по вулиці Головній у Чернівцях надійшло до поліції о 20:10.

Для з’ясування обставин на місці події працювала слідчо-оперативна Чернівецького районного управління поліції. Попередньо поліцейські встановили, що 57-річний житель міста Снятин, керуючи автомобілем “Ford Tourneo Connect” допустив наїзд на 18-річну дівчину-пішохода.

У результаті ДТП чернівчанка отримала травми. Медики госпіталізували потерпілу до лікарні для надання необхідної допомоги.

Відомості про дорожньо-транспортну пригоду слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають досудові розслідування.

Поліція Буковини закликає усіх учасників руху неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Водіям рекомендуємо дотримуватись обмежень швидкісного режиму у межах населених пунктів, особливо при під’їзді до пішохідних переходів. В той час звертаємо увагу пішоходів: переконайтесь у безпечності переходу через проїжджі частини дороги і не забутьте виділяти себе флікерами в темний час доби та при поганій видимості.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.