Новини

«Або спільно б’ємося, або йдемо в небуття». Блог Галини Олійник

А вже 15 серпня Павло Ангельський із захватом написав: “Українці, ви неймовірні. Я просив на два багі, зібрали на чотири! Я закриваю збір, всім щиро дякую. За кожну гривню. Уже все в роботі”.

Також він додав, що виникла серйозна нагальна проблема – ремонт стабілізаційного пункту. Тож переказав на нього із залишку коштів 110 тисяч гривень. Решту суми для ремонту цього стабілізаційного пункту вдалося зібрати всього за … дві години.

Тепер же терміновий збір на придбання квадроцикла оголосили буковинські тероборонівці. Наразі наші бійці тримають оборону на Бахмутському напрямку.

За словами військового 107-ої окремої бригади ТрО Олександра Ставчанського, орієнтовно потрібно 230 тисяч гривень.

“За два місяці перебування на Бахмутському напрямку наш квадроцикл врятував не одне життя. Терміново потребуємо додатковий, бо один такий мобільний “коник” не справляється із виконанням бойових завдань, треба довго витягувати з пекла наших 300-их. А кожна хвилина – це питання життя або смерті.

Оголошуємо збір. Орієнтовно потрібно 230 тисяч гривень! Нещодавно завдяки вам вдалося швидко придбати тепловізор, прилади нічного бачення і багато іншого для бійців. І цього разу розраховуємо на вашу оперативну допомогу.

Важко всім, але іншого шляху немає. Зараз переломний момент у війні, не можна зупинятися, піддаватися втомі, відчаю. Не ігноруйте збори. Або ми спільно бʼємося, або стаємо рабами і йдемо в небуття.

Хто цінує незалежність та свободу, підтримуйте ЗСУ! Прошу всіх і кожного долучитись, допомогти, поширити”, – закликав боєць.

Реквізити збору:

БО ЮКОН БФ 36068414
АТ КБ “ПриватБанк” UA923052990000026009031805609
Призначення платежу: благодійна допомога

Читайте також: Бійці, для яких ” ” збирав кошти, вже придбали антидрон і не тільки: детальний звіт – у відео

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.