Новини

Поліція повідомила про підозру чоловікові, який влаштував п’яні нічні розбірки на Буковині

У Чернівецькій області правоохоронці повідомили про підозру у вчиненні хуліганства чоловікові, який на початку лютого влаштував напідпитку “нічні розбірки” у Вижниці.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області, пише molbuk.ua

Під час досудового розслідування співробітники Вижницького районного відділу поліції з’ясували, що 20-річний житель Івано-Франківської області, рухаючись на автомобілі “Ford Mondeo” по одній з вулиць міста Вижниця, порушив Правила дорожнього руху. Водій виїхав на смугу створивши аварійно-небезпечну ситуацію. Крім цього, порушник не реагував на зауваження інших учасників дорожнього руху, поводився агресивно й нецензурно висловлювався на їхню адресу.

Коли 33-річний житель Вижниці зателефонував до поліції, щоб повідомити про правопорушника, той ударив його дерев’яною битою та пошкодив мобільний телефон. Коли заявник намагався відібрати у хулігана биту, той приклав йому до руки гарячий автомобільний прикурювач і почав погрожувати предметом, зовні схожим на пістолет, націливши його в обличчя.

На підставі зібраних доказів правоохоронці повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального проступку, передбаченого частиною 1 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Наразі триває досудове розслідування у формі дізнання.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.