Новини

Врятував не одне життя: боєць ТРО з Буковини оголосив збір на квадроцикл

ТрО Буковини оголосили терміновий збір на покупку квадроцикла. Наразі наші бійці тримають оборону на Бахмутському напрямку.

Про це повідомив боєць ТрО Олександр Ставчанський.

За словами Олександра Ставчанського, орієнтовано потрібно 230 тисяч гривень.

“Друзі!
За два місяці перебування на бахмутському напрямку наш квадроцикл врятував не одне життя та проявив себе як критично необхідний частина команди.
Терміново потребуємо додатковий, бо один такий мобільний “коник” не справляється із виконанням бойових завдань, довго витягувати з пекла наших 300-х. А кожна хвилина – це питання життя або смерті когось з наших рідних.
Оголошуємо збір. Орієнтовано потрібно 230 тисяч гривень!
Нещодавно завдяки вам, усім справжнім українцям нам вдалося швидко придбати тепловізор, прилади нічного бачення і багато іншого для бійців. І цього разу розраховуємо на вашу оперативну допомогу.
Може комусь здається, що часто і багато просимо, може вже втомилися донатити. Важко всім, але іншого шляху немає.
Зараз переломний момент у війні, не можна зупинятися, піддаватися втомі, відчаю. Якщо ви не на фронті, усіма силами допомагайте бойовим підрозділам. Не ігноруйте збори. Або ми спільно бʼємося, до останнього відстоюємо країну, або стаємо рабами і повертаємося в небуття.
Хто цінує незалежність та свободу, підтримуйте ЗСУ! Прошу всіх і кожного, долучитись, допомогти , поширити”, – повідомив Ставчанський.

Реквізити збору:

https://send.monobank.ua/jar/3xctuHqBjQ

Прошу донатити на рахунок: БО ЮКОН БФ 36068414

АТ КБ “ПриватБанк” UA923052990000026009031805609

Призначення платежу: благодійна допомога

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.