Новини

Як позбутися голубів?*

Голуби – це ті птахи, які зустрічаються майже в кожному місті, та в кожній країні. Знаходячись на вулицях та площах, вони можуть створювати певні незручності. Проте, вони посилюються, якщо птахи прилітають на балкон, подвір’я будинку, в під’їзд або в альтанку біля дому.

В кожній з цих ситуацій вони не тільки сприяють засміченню території, а ще й переносять шкідливі збудники на своїх пір’їнах. Саме ці факти змушують домовласників дізнаватися про те, як позбутися голубів на криші та на інших об’єктах. Спеціалізовані магазини пропонують багато рішень для цих цілей, в тому числі відлякувач птахів різних видів. Щоб зрозуміти, що саме підходить вам, варто детальніше ознайомитися з існуючими різновидами.

Відлякувачі звукового типу

Якщо не знаєте, як позбутися голубів на горищі, почніть зі звукових пристроїв. Власникам будинків індустрія пропонує широкий вибір пристроїв, які відлякують голубів шляхом відтворення певних звуків. Їх можна знайти в будь-якому спеціалізовану магазині. Принцип роботи таких пристосувань полягає в тому, що з появою птахів активується звук.

Частина моделей мають вбудований пристрій, який видає ультразвук, а частина пристроїв відтворюють крики хижих птахів. Такі відлякувачі широко використовуються на практиці. Вони застосовуються не тільки для будинків, а й в аеропортах та інших об’єктах. Встановивши прилади, більше не потрібно буде дізнаватися, як позбутися голубів на даху.

Механічні пристосування (бар’єри)

Ще одним дієвим способом боротьби є встановлення спеціальної стрічки з шипами. Вони кріпляться до перил, підвіконників та поручнів на балконах. В магазинах представлені моделі з пластиковими та металевими шипами. Крім цього, пристосування мають різні розміри та форму.

Це дозволяє підібрати оптимальне рішення як для будинку, так і будівель, що розташовуються біля нього. Такі пристосування будуть актуальними й для альтанок. Їх можна встановлювати на даху таких конструкцій. Щоб підібрати краще рішення потрібно визначити з різновидом, а також виміряти площу ділянки, де вони будуть розміщуватися.

Візуальні відлякувачі

Якщо хочете дізнатися, як позбутися голубів на балконі, розгляньте візуальні пристосування. Ця категорія відлякувачів включає в себе:
макети хижих птахів (воронів, сов, соколів і т. п.);

голографічні фігури пернатих хижаків;

звичайні предмети з відображаючою поверхнею.

Найкращий ефект досягається у випадку використання засобів з перших двох категорій. Вони поєднують в собі одразу 2 фактори, які відлякують голубів. Пристосування нагадують їм хижаків, які можуть на них полювати, а також вони дезорієнтують їх шляхом відбивання сонячних променів. Бажаного результату також можна досягти завдяки використанню макетів хижих птахів. Розглянувши вказані методи, ви зможете зрозуміти, як боротися з голубами на різних об’єктах. Залишається тільки обрати найкраще рішення під свої запити.

“Джерело: nasekomym.net”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.