Новини

Для завершення будівництва нового пункту пропуску на Буковині визначили підрядника

Для завершення будівництва пункту пропуску “Дяківці” українсько-румунського кордону в Чернівецькій області визначили підрядника.

Про це повідомив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук сьогодні під час спільного брифінгу з керівником Держприкордонслужби Сергієм Дейнеком.

“Не можна говорити про повноцінну інтеграцію України до Європейського Союзу, маючи на 400 кілометрах кордону у південно-західному напрямку лише один-єдиний пункт перетину. Отже, ми повинні докладати максимум зусиль, аби відкрити якомога більше таких КПП”, – цитує Осачука прес-служба ОДА.

За його словами, контрольно-пропускні пункти на території області, будівництво яких багато років поспіль було заморожене, поступово завершуватимуть та відкриватимуть. Ідеться, зокрема, про “Красноїльськ”, “Шепіт”, “Руську”, над якими працюватимуть у наступні два роки.

Як зазначив Осачук, “Дяківці” матимуть і сучасну дорожню інфраструктуру, адже, у рамках президентської програми “Велике будівництво”, завершать не лише пункт пропуску, а й капітально поремонтують шлях до нього.

Раніше голова ОДА пообіцяв завершити будівництво пункту пропуску “Дяківці” до 24 серпня 2021 року.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.