Новини

У Чернівцях на період Одеського кінофестивалю з центру перенесли смітники – фото

Фото ” “. Тут на вулиці Заньковецької донедавна стояв ряд сміттєвих контейнерів

У Чернівцях на період проведення 14-го Одеського кінофестивалю смітники на вулиці Заньковецької, що стояли поблизу кінотеатру “Чернівці” (це одна з локацій, де проходить захід), перенесли на інші вулиці.

Про це йдеться в оголошенні, наліпленому на одному зі смітничків біля магазину неподалік, пише molbuk.ua

Зокрема, там зазначено, що у зв’язку з проведенням Одеського міжнародного кінофестивалю контейнери для збору сміття з вулиці Заньковецької будуть тимчасово перенесені на вулицю Конституційну, 19 (колишня 28 Червня) та вул. Бандери (двір між будинками 1 та 3).

Проте багато хто з мешканців цих оголошень не помітив або ж не захотів нести сміття до нових “точок”, тож залишав біля смітників поряд. Зокрема, ввечері 19 серпрня близько 21-ої години складені один на одний пакети зі сміттям перехожі спостерігали біля підземних контейнерів на вулиці Університетській та біля інших смітників довкола.

У цей час у кінотеатрі “Чернівці” ще тривав кінофестиваль.

Раніше заступник міського голови Ігор Крохмаль розповідав, що незабаром на вулиці Конституційній облаштують підземні смітники, після чого заберуть контейнери з вулиці Заньковецької.

Нагадаємо, у Чернівцях розпочався 14-ий міжнародний Одеський кінофестиваль. Учора, 19 серпня, відбулося урочисте відкриття.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.