Новини

Усім першокласникам Чернівців вручать рюкзаки від німецьких благодійників: подарунки вже прибули

Усі першокласники Чернівецької громади отримають подарунки від німецьких благодійників.

Про це повідомляє Чернівецька міськрада, пише molbuk.ua

“Зранку розподілили між навчальними закладами понад три тисячі подарункових комплектів. Це рюкзаки, спортивні сумки, пенали та канцелярія. Нам їх передали німецькі меценати, що представляють BlauGelbesKreuz”, – повідомив міський голова Роман Клічук.

Організація цього проєкту стала можлива завдяки співпраці cbg.ua та Чернівецької міської ради.

Рюкзаки отримали 45 комунальних закладів загальної середньої освіти та 5 приватних закладів Чернівецької громади. Відтак вони будуть роздані першокласникам.

Всі шкільні портфелі – різного кольору, є окремо для хлопчиків, окремо для дівчаток.

Рюкзаки добротної якості, з ортопедичною спинкою. Всередині кожного є також пенал з відповідним приладдям та сумочка для спортивної форми.

На рюкзаках залишилися цінові бірки, тому можна побачити вартість рюкзака – майже 300 євро. Отож чернівецькі першачки отримають справді якісні подарунки від німецьких благодійників.

Раніше повідомлялося, що всі чернівецькі першокласники отримають рюкзаки, які закуплять за кошти німецької компанії Rheinmetal. Заплановано, що їх буде вручати мер Дюссельдорфа Стефан Келлер.Про це на пресконференції повідомив мер Роман Клічук.

“Це була ініціатива німецької неурядової організації (Blau-Gelben Kreuz – авт.). Цю ініціативу підтримав мер Дюссельдорфа Стефан Келлер. Обговорюється його приїзд у Чернівці і особисте вручення портфелів першокласникам. Зараз вирішується, чи вдасться йому це зробити. Якщо мер Дюссельдорфа не приїде, то рюкзаки вручатимуть представники фонду”, – сказав Роман Клічук.

Раніше повідомлялося, що виробник “Леопардів” купить портфелі для першокласників Чернівців.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.