Новини

Внаслідок зіткнення автомобілів травмувалася пасажирка: деталі вчорашньої ДТП на Буковині

Вчора, 15 серпня, на Буковині трапилася аварія в селі Тарашани. Правоохоронці встановили, що 73-річний водій автомобіля “Seat Altea”, виїжджаючи з другорядної дороги, не надав перевагу в русі, та допустив зіткнення з автомобілем “Dodge” під керуванням 39-річного чернівчанина.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua

Внаслідок зіткнення двох транспортних засобів травмувалася 73-річна пасажирка автомобіля “Seat Altea”. Із травмою руки екіпаж швидкої медичної допомоги доставив потерпілу до лікарні.

“За обома фактами ДТП слідчі поліції розпочали кримінальні провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії”, – повідомляють у відділі.

Поліція Буковини закликає усіх учасників руху неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху.

“Водіям рекомендуємо дотримуватись обмежень швидкісного режиму у межах населених пунктів, особливо при під’їзді до пішохідних переходів. У той час звертаємо увагу пішоходів: переконайтесь у безпечності переходу через проїжджі частини дороги і не забутьте виділяти себе флікерами в темний час доби та при поганій видимості”, – йдеться у повідомленні.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.