Новини

На Буковині судитимуть чоловіка, який зберігав наркотики

Буковинець постане перед судом за незаконне зберігання наркотиків, слідчі поліції завершили досудове розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.

Поліцейські Чернівецького районного управління поліції зібрали докази вчинення 33-річним жителем Кадубовецької громади кримінального правопорушення та наразі матеріали провадження з обвинувальним актом скерували до суду для розгляду.

Співробітники поліції Буковини продовжують протидіяти незаконному обігу наркотиків на території регіону. Так, під час проведення таких превентивних заходів, правоохоронці виявили та вилучили у 33-річного чоловіка два полімерних пакети з порошкоподібною речовина схожою на наркотичну.

Поліцейські вилучили речові докази, направили їх на відповідні експертизи, результати яких підтвердили, що вказана порошкоподібна речовина, містить в своєму складі психотропну речовину, обіг якої обмежено – амфетамін.

Крім цього в ході проведення досудового розслідування з’ясувалося, що буковинець раніше був судимий за вчинення аналогічного злочину.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду. Чоловіку інкримінують вчинення кримінального проступку, передбаченого частиною 2 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.