Новини

Як у Чернівцях дістатись до популярних супермаркетів на Хотинській, де триває ремонт

Попри проведення капітального ремонту вулиці Хотинської у Чернівцях та обмеження руху транспорту на ділянках цієї дороги, дістатися до популярних супермаркетів, розташованих у цьому районі міста, можливо.

Як повідомив кореспонденту molbuk.ua директор супермаркету “Ашан” Володимир Яковенко, водії приватного транспорту мають змогу пересуватися вулицею Хотинською.

“Ремонт, в принципі, активно проводять. По вулиці Хотинській рух транспорту не обмежений повністю. Там здійснюється реверсний рух автомобілів. Тобто, проїхати до “Ашану”, хоч і з невеликими ускладненнями, однак можливо. Наразі вулицею Хотинською не курсує тільки громадський електротранспорт. Проте, приватним транспортом доїхати до нашого супермаркету можна”, – сказав Яковенко.

Керівник магазину зауважив, що вулиця Хотинська накладається на трасу міжнародного сполучення М-19, тож повністю обмежити рух транспорту на ній не можливо.

“Насправді дорога відкрита, по ній можна проїхати, і до нас дістатися реально. Ми забезпечуємо жителів міста необхідними товарами та гарантуємо безпеку і дотримання усіх норм при здійсненні покупок, тож і для нас, і для клієнтів дуже важливо, що можливість дістатися до магазину є”, – повідомив Володимир Яковенко.

Ремонт вулиці Хотинської: що відомо на цей час

21 квітня у Чернівецькій міськраді повідомили про обмеження руху тролейбусів на вулиці Хотинській, де триває капітальний ремонт. Доїхати на цю вулицю можливо маршрутними автобусами.

Тролейбуси №5, які їхали до Калинівського ринку, наразі їдуть лише до зупинки “Дріжджзавод”. А тролейбус №11, який їхав за маршрутом “Садгора – Дріжджзавод”, взагалі зараз не курсує. Кондуктори повідомляють, про це на кожній зупинці.

Капітальний ремонт вулиці Хотинської триває з жовтня 2020 року. На початку реконструкції планувалося, що роботи будуть завершені до 1 серпня 2021 року. Щоправда нещодавно представник підрядної компанії заявив, що “через погані погодні умови ремонт іде повільніше ніж планувалось, тому до 1 серпня буде готова лише основна частина, яка дозволить повноцінний проїзд”.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.