Новини

Показав “липові” документи: на Буковині затримали 22-річного ухилянта

На контрольно-пропускному пункті “Порубне” у селі Тереблече поліцейські затримали 22-річного буковинця, який намагався незаконно перетнути кордон.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua

Для безперешкодного перетину державного кордону, чоловік пред’явив правоохоронцям фальшиву довідку та посвідчення. Правопорушнику за скоєне загрожує до п’яти років позбавлення волі.

“Поліцейські з’ясували, що чоловік замовив у невідомої особи документи, які б дозволили йому виїхати за кордон під час дії воєнного стану в Україні. В подальшому фігурант, під час проходження митного контролю, пред’явив співробітникам прикордонної служби підроблені документи: тимчасове посвідчення військовозобов’язаного та довідку військово-лікарської комісії про непридатність його до військової служби”, – йдеться у повідомленні.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Герцаївського відділу Чернівецької окружної прокуратури повідомили порушнику про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частинами 3 та 4 статті 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.