Новини

“Наступна зима буде гіршою, ніж минула”: у “Чернівціобленерго” закликали не панікувати

У “Чернівціобленерго” закликають не довіряти інформації місцевих пабліків, які поширюють інформацію, що “наступна зима буде гіршою ніж минула”.

Про це йдеться у повідомленні “Чернівціобленерго”.

“Деякі місцеві пабліки знову намагаються вас розхвилювати і поширюють чергову лякалку: “наступна зима буде гіршою ніж минула”. Причому, у коментарях блокують можливість надати офіційну відповідь. Також зверніть увагу, у цих повідомленнях немає конкретного джерела або чіткого посилання на джерело (щоб ви могли перевірити цю інформацію). Це говорить про чергову недолугу спробу провокаторів збурити емоції і розрахована на людей, які далі заголовка не читають. Але ж ми з вами думаючі споживачі і маємо багатий досвід розпізнавання ворожих ІПСО”, – йдеться у повідомленні.

У “Чернівціобленерго” зазначають, що наразі в країні відбуваються масштабні ремонтні роботи пошкоджених енергооб’єктів.

“Яка буде наступна зима – побачимо. І розуміємо: доки триває в країні війна та є загроза подальшого терору – легко не буде. Але нині триває масштабний ремонт пошкоджених енергооб’єктів, енергетики готують мережі до зимових навантажень. Попереду ще багато роботи, потрібно чимало ресурсів та зусиль. Нас з вами підтримує увесь цивілізований світ, ми зробимо усе можливе, щоб ви, наші споживачі, отримували якісну електроенергію безперервно – аварії оперативно ліквідовуємо, здійснюємо превентивний ремонт обладнання”, – переконують енергетики.

Споживачів просять зберігати рівновагу й користуватися офіційними джерелами.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.